Laden...


<= SnelZoeken op SimBox.NL
Welkom op deze website van SimBox.NL, een verzameling van nuttige informatie over computers, telefoon(nummers) en vele andere onderwerpen, maar ook de nodige grappen en andere onzin ontbreken hier niet. Om de volledige inhoud van de site te zien klikt u op 'Inhoud' in het bovenste menu of zoekt u in de balk hierboven op elk mogelijk woord op onze website. Heeft u nog vragen, dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Met vriendelijke groet, SimBox.NL
Fotoshoot / fotomodel / Je eerste foto(s)
StartpaginaContactSitemapVerversenAfdrukkenVenster sluiten
SimBox.NL houd zich beperkt bezig met fotografie van diverse spullen en/of personen.

Productfotografie is bij ons op kleine schaal mogelijk, zo lang het product en aantal maar niet te groot word.

Voor normale tot zeer uitdagende foto's kunt u ook bij ons terecht. Meestal vinden deze sessies binnen plaats, maar ook buiten is -onder voorwaarden- mogelijk. U bepaalt helemaal zelf hoe ver u wenst te gaan. Dit kan vooraf vastgelegd worden, of u kijkt gewoon hoe het gaat en besluit tijdens de sessie. Dit laten we volledig aan uzelf over!

Wilt u liever eerst kennismaken, of juist niet? beiden zijn geen enkel probleem. Tijdens de fotoshoot zal echter iedereen die niet op de foto(s) komt te staan verzocht worden de ruimte te verlaten. Ook is een aparte (afsluitbare) kleedruimte aanwezig.

Voor voorbeelden, of als u wilt weten of wat u wenst mogelijk is, kunt contact met ons opnemen. Dit kan per telefoon, fax, email of persoonlijk. Uw gegevens worden ten alle tijde als 'geheim' behandeld, en worden onder geen enkele voorwaarde in een volgend gesprek genoemd of aan derden doorgegeven.
Uw privacy zal ten alle tijden worden bewaakt.
SimBox.NL